PageLines pokreće ‘Store’ za WordPress pluginove i teme te nove mogućnosti za developere

Screen Shot 2011-11-05 at 9.25.49 AMPageLines je platforma za WordPress koja omogućuje sastavljanje web stranica pomoću unaprijed definiranih elementa bez potrebnog znanja kodiranja.

Prošle je godine PageLines objavio novu platformu koja omogućuje drag and drop dizajn framework za WordPress koji je preuzet preko 400.000 puta te time postao jedan od najpopularnijih Frameworka za WordPress.org prošle godine.

Danas, PageLines je objavio novitete koji će pomoći samim korisnicima da još lakše izrade stranice za male novce te developerima da nešto i zarade. Novi PageLines Store korisnicima će nuditi pregršt pluginova, elemenata i tema koji će izrađivati developeri i stavljati na Store gdje će korisnici moći kupiti pojedini element za kreiranje stranice pomoću drag and dropa.

Veliki plus za korisnike je taj da će imati razne elemente koje će moći ugraditi u svoju stranicu izrađenu na PageLines platformi, dok će s druge strane developeri moći zaraditi od izrade svojih pluginova, tema ili određenih elemenata stranice, odnosno dobivat će 70 posto od prodaje pojedinog elementa.

Ova startup tvrtka objavit će i PageLines developer zajednicu, Workshop i LeContest koji će biti fokusirani na edukaciju i pomaganje dizajnerima i developerima, istaknuto je na blogu PageLinesa.

Također, novi PageLinesi imat će novi framework sa unaprijeđenom sekcijom za uređivanje, novo korisni?ko su?elje, moderan dizajn, bolje performanse i još mnogo toga, a regularna licenca stajat će 197 dolara, dok će developer verzija koja uklju?uje integraciju za Mediawiki i Vanilla softver forum stajati 397 dolara.

Lansiranje nove verzije PageLinesa zakazano je za 8. prosinca gdje će ujedno biti predstavljen i PageLines Store.

zimo.co

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Komentari

Powered by WordPress | Shop Free AT&T Cell Phones Online. | Thanks to iCellPhoneDeals.com, Free MMO and Transfer equity